Vragen? Bel ons op: 085 - 023 03 72

  Over voordeligcontainerhuren.nl

  Voordeligcontainerhuren.nl is een trotse tak van Frijlink Milieu. Wij maken het huren van afvalcontainers voor verschillende doeleinden gemakkelijk en voordelig. Denk aan verbouwingen, opruimklussen en andere grootschalige projecten.

  De oorsprong van onze missie

  Opgericht in Ommen, heeft Frijlink Milieu zich door de jaren heen ontwikkeld tot een gerespecteerde naam in de afvalinzameling en -verwerking. Voordeligcontainerhuren.nl werd gelanceerd als een direct antwoord op de toenemende vraag naar gemakkelijke, toegankelijke en kosteneffectieve containerverhuurservices. Ooit zijn we begonnen met een klein aantal containers. Als reactie op de groeiende behoeften van zowel particuliere als zakelijke klanten, is de vloot inmiddels aanzienlijk uitgebreid.

  Wat we doen

  Vanuit onze thuisbasis in Ommen opereren we met een modern en milieuvriendelijk wagenpark. Onze voertuigen voldoen aan de strengste milieunormen, waardoor we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Dit niet alleen ter bescherming van het milieu, maar ook om onze klanten de beste en meest duurzame service te bieden.

  Ons team

  Bij Voordeligcontainerhuren.nl werken meer dan 10 gedreven professionals die zich dagelijks inzetten om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Ons team bestaat uit experts op het gebied van afvalmanagement, logistiek en klantenservice. Iedereen, van de chauffeurs tot de kantoormedewerkers, is diep betrokken bij het realiseren van onze missie: het leveren van een uitmuntende dienstverlening.

  Visie en duurzaamheid

  Als koploper in de branche is het onze visie om de normen voor afvalverwerking te blijven verhogen en innovatieve, milieuvriendelijke afvaloplossingen te bieden. Onze missie is niet alleen gericht op het efficiënt verzamelen en verwerken van afval, maar ook op het bevorderen van recycling en hergebruik om zo de impact op ons milieu te minimaliseren.

  Transparantie en klantgerichtheid

  Wij geloven in open communicatie met onze klanten. Transparantie in onze processen en prijsstelling is belangrijk voor het opbouwen van vertrouwen. Daarnaast zijn wij voortdurend op zoek naar manieren om onze service te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze klanten. Het is deze klantgerichtheid die ons onderscheidt en een solide basis legt voor langdurige relaties.

  Doe mee aan onze missie

  Wij nodigen u uit om deel uit te maken van onze inzet voor een duurzamere toekomst. Heeft u een container nodig voor uw volgende project? Bezoek onze website of neem direct contact op via ons online contactformulier, telefonisch of via e-mail. Ontdek zelf waarom zoveel klanten vertrouwen op Voordeligcontainerhuren.nl voor hun afvalverwerking.

  Sluit Voer de 4 cijfers van uw postcode in om ons aanbod in uw gebied te tonen
  Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
  Annuleren2