Vragen? Bel ons op: 085 - 023 03 72

  Disclaimer

  Voordeligcontainerhuren.nl, verleent u hierbij toegang tot www.voordeligcontainerhuren.nl (“de website”) en publiceert hierop ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

  Voordeligcontainerhuren.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

  Beperkte aansprakelijkheid

  Voordeligcontainerhuren.nl spant zich in om de inhoud van deze website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

  De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Voordeligcontainerhuren.nl.

  In het bijzonder zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Voordeligcontainerhuren.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

  Auteursrechten

  Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Voordeligcontainerhuren.nl. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Voordeligcontainerhuren.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

  Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

  Overig

  Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

  WAAROM
  VOORDELIGCONTAINERHUREN?

  • Onderdeel van
  • lage all-in prijzen
  • binnen 24 uur geleverd
  • inclusief huur, 8 weken huurvrij
  • duurzame afvoer
  • goede service

  NEEM CONTACT OP

  Sluit Voer de 4 cijfers van uw postcode in om ons aanbod in uw gebied te tonen
  Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
  Annuleren2